Supportersvereniging vraagt politieke partijen hemd van het lijf

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan. Een mooi moment voor de Supportersvereniging FC Groningen om de partijen, die zich verkiesbaar hebben gesteld, een aantal vragen voor te leggen die voor ons van belang zijn.

De vragen zijn divers en variëren van het fietsbeleid en het openbaar vervoer op wedstrijddagen, tot sport als citymarketing, gastvrijheid en fanbeleving. In de link onderaan vinden jullie de vragen en de reacties per politieke partij.

Dit overzicht is geen stemadvies, maar geeft slechts aan hoe de verschillende partijen in de materie staan. En uiteraard kunnen de antwoorden worden gebruikt om de partijen na de verkiezingen eventueel aan te spreken op hun beloften.

Achtergrondinformatie

De VVD heeft aangegeven graag fysiek met ons af te willen spreken om de vragen te beantwoorden en daarbij wat meer achtergrondinformatie te krijgen. Van de SP, ChristenUnie, Student en Stad en de PVV heeft de Supportersvereniging tot op heden helaas geen antwoord gekregen.

Klik hier: Antwoorden politieke partijen op vragen Supportersvereniging.