Supportershome

Het Supportershome is de ontmoetingsplaats voor de leden van de vereniging. Op wedstrijddagen is het er druk en gezellig en onder het genot van een drankje wordt er gediscussieerd over alles wat met FC Groningen te maken heeft. In januari 2006 heeft de Supportersvereniging het nieuwe onderkomen in de Euroborg in gebruik genomen. Het nieuwe Supportershome ademt de sfeer van een bruine kroeg en is drie keer zo groot als het oude onderkomen in het Oosterpark.

Drukte in het Supportershome

Voor de wedstrijd kun je in het Home terecht voor een kop koffie, fris of een biertje. Met een drankje in de hand kun je alvast een blik op het veld werpen om te zien of jouw favoriet vandaag in de basis staat en als je het helemaal zeker wil weten, dan kun je de wedstrijdinformatie lezen op één van de beeldschermen. Voor de volledigheid worden er ook opstellingen op papier uitgereikt.

Ook in de rust is het Supportershome geopend om er een drankje te drinken en na afloop van de wedstrijd kun je er de persconferentie bekijken. Daarna wordt de muziek harder gezet en vieren we de overwinning of proberen we het verlies te vergeten. Ook de spelers weten het Supportershome te vinden, zodat jij met jouw favoriet op de foto kunt of met de spelers kunt nababbelen over de wedstrijd.

Gezelligheid in het Supportershome

Openingstijden Supportershome
Op wedstrijddagen is het Supportershome normaal gesproken geopend vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot twee uur na afloop van de wedstrijd. In sommige gevallen wordt hiervan afgeweken. Dat zal duidelijk worden gecommuniceerd via de website en de nieuwsbrief. Buiten wedstrijddagen is het Home uitsluitend geopend tijdens activiteiten van de vereniging.

Bereikbaarheid Supportershome
Voor de wedstrijd is het Supportershome alleen via de buitendeur bereikbaar. De binnendeur blijft voor de wedstrijd gesloten. Dit betekent dat leden met een (seizoen)kaart op de Noordtribune (vakken A t/m G en AA t/m GG) het Home dan alleen buitenom kunnen bereiken. In de rust is het Supportershome uitsluitend bereikbaar via de binnendeur op de Noordtribune, de buitendeur blijft dicht. Na afloop van de wedstrijd is het Supportershome bereikbaar via de binnen- én buitendeur. Leden op de Noordtribune kunnen tot een kwartier na afloop van de wedstrijd binnendoor. Leden op andere tribunes kunnen het Supportershome via de buitendeur bereiken.

Ook de spelers komen geregeld langs in het Supportershome