Supportershome

Het Supportershome is de ontmoetingsplaats voor de leden van de vereniging. Op wedstrijddagen is het er druk en gezellig en onder het genot van een drankje wordt er gediscussieerd over alles wat met FC Groningen te maken heeft. In januari 2006 heeft de Supportersvereniging het nieuwe onderkomen in de Euroborg in gebruik genomen. Het Supportershome ademt de sfeer van een bruine kroeg.

Voor de wedstrijd kun je in het Home terecht voor een kop koffie, fris of een biertje. Met een drankje in de hand kun je alvast een blik op het veld werpen om te zien of jouw favoriet vandaag in de basis staat en als je het helemaal zeker wil weten, dan kun je de wedstrijdinformatie lezen op één van de beeldschermen. Ook in de rust is het Supportershome geopend om er een drankje te drinken. Voor en in de rust is het tonen van een Ledenpas niet nodig, het Supportershome is dan vrij toegankelijk.

Na afloop van de wedstrijd kun je in het Supportershome live de persconferentie meekijken. Daarna wordt de muziek wat harder gezet en vieren we de overwinning of proberen we het verlies te vergeten. Na iedere wedstrijd komen er ook enkele spelers langs, zodat jij met hen op de foto kunt of met ze kunt nababbelen over de wedstrijd. De spelers verrichten ook de verloting, met mooie prijzen, zoals een wedstrijdshirt, die we na iedere wedstrijd houden.