Ledenvoordeel

Lid worden van de Supportersvereniging heeft diverse voordelen. Allereerst ondersteun je de Trots van het Noorden en haar supporters op diverse manieren. Gewoon omdat ook jij een groen-wit hart hebt en jouw beleving graag wilt delen met andere FC Groningen-fans. Rondom wedstrijden van FC Groningen. Daarnaast ontvang je als lid:

* Minimaal vier keer per seizoen het boeiende clubmagazine d’Olle Grieze
* De presentatiegids van FC Groningen aan het begin van het seizoen
* Een setje spelerskaarten en de spelersposter tijdens de Open Dag
* Korting op de Fantour
* Een persoonlijke ledenpas
* Toegang tot het supportershome na de wedstrijd (op vertoon van je ledenpas)
* Juridische hulp van de ombudsman

Tevens krijg je op vertoon van je ledenpas korting bij:

De Fanshop van FC Groningen 10% korting op je aankoop.
Vapiano: 5% korting op de hele rekening. Deze actie loopt tot en met het einde van het seizoen 2018-2019.
Indoor Soccer Centre: 25% korting op het normale baanhuurtarief van €60,- per uur in het Indoor Soccer Centre.

Meld je dus nu aan als nieuw lid van de Supportersvereniging en ontvang binnen twee weken een bevestiging van jouw aanmelding. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De contributie bedraagt per supporter slechts 18,50 euro per seizoen. Leden jonger dan 18 jaar of leden ouder dan 65 jaar betalen 11 euro per seizoen en een gezinslidmaatschap kost 37 euro.