Actie Ronald McDonald Huis Groningen

De supportersvereniging is een actie gestart voor het Ronald McDonald Huis Groningen. Deze loopt tot het einde van dit seizoen. De vereniging wil graag het Ronald McDonald Huis ondersteunen, omdat we het belangrijk vinden dat een gezin dicht bij hun zieke kind, broer of zus kan zijn.

In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het Huis krijgt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Binnenkort worden er vier nieuwe kamers opgeleverd. Die kamers moeten worden ingericht en daar is geld voor nodig.

Er zijn diverse ondernemers in Stad en Ommeland die collectebussen plaatsen waar een ieder een donatie kan doen. Vanaf twintig maart kan je de collectebussen vinden bij onder andere DoeZoo Leens, House of Chambers, De Purperen Draak, Wirwar Spellen en TSO Fietsen.

Inmiddels staan er ook collectebussen bij de Fanshop FC Groningen, FB Hairstyle, Slijterij Groningen vestiging de Beren, Cafetaria Koning, Onnes Coiffures vestiging Paterswoldseweg, Indoor Soccer Centre en bij GVAV Rapiditas.

We gaan niet alleen collecteren, maar zijn ook nog druk bezig met andere acties. Diverse (oud) spelers hebben toegezegd deze actie van de supportersvereniging te ondersteunen. Hoe en in welke vorm dat is maken we binnenkort bekent.

Wij mogen de laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior op 29 april voorafgaand aan de wedstrijd collecteren in het stadion. Hiervoor zijn wij op zoek naar collectanten. Wil jij ons helpen? Neem dan contact op met Sjoerd-Jan Gispen via sjoerd-jan.gispen@svfcgroningen.nl of stuur ons een privé bericht via Facebook.