Maak kans op gratis plekken voor een voetbalclinic bij FC Groningen

Is je kind gek op voetbal en heeft hij altijd al willen weten hoe het is om een profvoetballer te zijn? Wil je je kleinkind of je buurkind verrassen met een leuke middag? Geef dat kind dan samen met een vriendje of vriendinnetje op voor de gratis voetbalclinic van Menzis bij FC Groningen. Menzis geeft 12 x 2 gratis plekken weg voor een professionele voetbalclinic bij FC Groningen. Je hoeft niet verzekerd te zijn bij Menzis om mee te kunnen doen. Iedereen van 18 jaar en ouder mag 2 kinderen opgeven.

Kruip in de huid van…
Onder leiding van professionele trainers kruipen de kinderen een hele middag in de huid van een profvoetballer. Ze doen allerlei voetbaloefeningen, kunnen vragen stellen over het leven van een profvoetballer en spelen als afsluiting een voetbalwedstrijd. Wie weet spelen zij die samen met een speler van FC Groningen!

Maak kans op 1 van de 12 plaatsen
Menzis geeft 12 plaatsen weg voor 2 kinderen onder de 15 jaar. Onder alle aanmeldingen worden de beschikbare plekken verloot. Ga snel naar www.menzis.nl/clinicgroningen en lees hoe je 2 jonge voetballertjes de middag van hun leven kunt bezorgen! Iedereen van 18 jaar of ouder mag 2 kinderen opgeven. Dus ook als je (nog) niet bij Menzis verzekerd bent. Opgeven kan tot en met 19 september 2010, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. De clinics vinden in september of oktober plaats, op een trainingsveld van FC Groningen.