Zie af van compensatie en geef het door. Steun de club! Klik hier.

Sinterklaaswedstrijd

Weet jij nog niet wat voor surprise jij moet maken voor pakjesavond? Heeft de Sint een verrassing voor een echte FC Groningen-fan? Laat ons je FC Groningen gerelateerde surprise zien en win een leuke prijs! Stuur voor 7 december je foto(‘s) naar sinterklaasactie@svfcgroningen.nl. Onder de leukste inzendingen zullen we een kadobon verloten, die te besteden is in de Fanshop.

Wat moet je doen:

• Maak een zo origineel mogelijk aan FC Groningen gerelateerde surprise.
  • Maak daar één of meerdere foto’s van en mail die naar sinterklaasactie@svfcgroningen.nl.
  • Wordt jouw foto tot één van de leukste uitgeroepen, dan win jij een kadobon, te besteden in de Fanshop.
  • Zorg er voor dat je inzending uiterlijk op 6 december 23:59 uur bij ons binnen is.

Bij deelname geef je de Supportersvereniging toestemming om je foto(‘s) op de website te publiceren.