Supportersvereniging wenst Peter Houtman voorspoedig herstel

Afbeeldingsresultaat voor Peter Houtman FC groningenZondag bereikte ons het bericht dat onze all time topscoorder Peter Houtman was opgenomen in het ziekenhuis. Hij is inmiddels gedotterd en weer thuis. De supportersvereniging wenst hem veel sterkte en hoopt op een spoedig herstel.

‘Het is heel gek om niet bij de wedstrijden te zijn, maar het belangrijkst is natuurlijk mijn gezondheid. En die gaat gelukkig weer de goede kant op,’ zegt Houtman tegenover Feyenoord, die al sinds 1998 stadionspeaker is in De Kuip. ‘De afgelopen dagen heb ik heel veel lieve berichten gekregen. Die zijn erg leuk om te lezen en geven me veel steun bij het herstel. Daar wil ik alle supporters dan ook hartelijk voor bedanken. Ik hoop snel weer helemaal de oude te zijn en in De Kuip langs de lijn te kunnen staan.’