Terug van weggeweest: Tien vragen aan!

Van sommige van onze spelers weten wij al best veel, van andere spelers weten we wat minder. Daar gaan we echter verandering in aanbrengen, want via deze website gaan wij spelers jouw vragen voorleggen. Net als vroeger. Daarom is terug van weggeweest: “Tien vragen aan”!


De eerste speler, die aan de tand gevoeld zal gaan worden, is Petter Andersson. Zo’n twee seizoenen heeft het geduurd voordat hij weer terug op de velden was. Twee seizoenen revalideren en in onzekerheid leven of het weer goed zou komen. Maar nu is het weer zover: Petter is terug. En hoe!

Vanwege alles wat Petter Andersson heeft meegemaakt, zijn wij van mening dat hij de aangewezen persoon is voor de eerste in een nieuwe reeks “Tien vragen aan”. Stel je vraag daarom via het formulier en stuur deze naar ons in. Wie weet komt jouw vraag beantwoord terug in de tien vragen, die Petter gaat beantwoorden.

Daarnaast kun je direct aangeven welke speler de volgende keer aan de beurt moet komen. Degene die de meeste stemmen krijgt, zal in de volgende editie het vuur na aan de schenen worden gelegd.

Fout: Contact formulier niet gevonden.