Verandering in voorverkoop FanTour 2011/2012

De voorverkoop voor de FanTour voor leden van de Supportersvereniging gaat aankomend seizoen veranderen. Leden kunnen dan hun FanTour-kaarten met korting aanschaffen via de online ticketshop van FC Groningen. Je hoeft niet meer naar de speciale voorverkoopavond in het Supportershome, maar je kunt gewoon vanuit je luie stoel bestellen. Leden van de vereniging krijgen per uitwedstrijd een korting van 3 euro per kaart. Per uitwedstrijd wordt maximaal één bus (46 kaarten) met korting verkocht. Helaas is het niet mogelijk om kaarten met korting te kopen via de TicketBox, omdat hier voor de Supportersvereniging weer extra kosten aan verbonden zijn.

Leden van de Supportersvereniging kunnen op hun seizoenkaart/clubcard de vermelding ‘Lid SV’ krijgen. De houder van zo’n kaart krijgt tijdens de voorrangsperiode (meestal twee dagen voordat de reguliere verkoop begint) korting op een FanTour-kaart in de online ticketshop van FC Groningen.

Let op: supporters die willen profiteren van de korting op de FanTour moeten zelf bij FC Groningen kenbaar maken dat ze lid zijn van de Supportersvereniging. Dit kan via de website www.fcgroningenseizoenkaart.nl en dat moet gebeuren voor vóór 1 juni 2011. Deze uiterste datum ligt helaas vroeg, maar is nodig om een en ander technisch in orde te kunnen maken. Meer informatie over hoe je via de website van FC Groningen jouw persoonlijke gegevens kunt beheren vind je in de seizoenkaartmailing.

Ben je te laat met aanmelden, maar wil je gedurende het seizoen wel profiteren van korting op de FanTour? Geen nood! Je kunt ook in een later stadium aangeven bij FC Groningen dat je lid bent van de Supportersvereniging, maar dan worden wel 5 euro administratiekosten in rekening gebracht, omdat er een nieuwe seizoenkaart/clubcard aangemaakt moet worden. Tijdig aanmelden bepaart je die kosten.

Even de zaken kort op een rij:

  • De speciale voorverkoopavonden worden afgeschaft.
  • Leden kunnen via de website van FC Groningen (www.fcgroningenseizoenkaart.nl) aangeven dat ze lid zijn van de Supportersvereniging. Meer informatie over het beheren van jouw persoonlijke gegevens vind je in de seizoenkaartmailing van FC Groningen. Het aanmelden moet gebeuren vóór 1 juni 2011.
  • Leden kunnen in de voorrangsperiode (meestal de twee dagen voordat de reguliere verkoop begint) hun FanTour-kaart met 3 euro korting bestellen in de online ticketshop van FC Groningen.
  • De korting geldt alleen voor FanTour-kaarten.
  • Per uitwedstrijd wordt maximaal één bus (46 kaarten) met korting verkocht worden. We verwachten dat dit genoeg is, maar zullen dit gedurende het seizoen evalueren.
  • Heb je je niet tijdig aangemeld, maar wil je gedurende het seizoen gaan profiteren van de korting? Dan kun je dit bij FC Groningen aangeven, maar betaal je 5 euro administratiekosten voor het laten maken van een nieuwe seizoenkaart/clubcard.