Open Dag succesvol verlopen (+foto’s)

De Open Dag van FC Groningen is vanmiddag wederom succesvol verlopen. Maar liefst 22.000 bezoekers kwamen op bezoek bij de club en vermaakten zich in en rond de Euroborg. Uiteraard was ook de Supportersvereniging met een stand vertegenwoordigd en maakte het Supportershome onderdeel uit van de stadiontour. Afgezien van een klein buitje rond vier uur was het weer de gehele Open Dag prima.


De stand was aangekleed met een fraai doek met daarop kenmerkende afbeeldingen voor de vereniging. Bezoekers konden er informatie krijgen over de vereniging en uiteraard ook lid worden. Bovendien konden leden een poster ophalen met daarop Maikel Kieftenbeld en waren er ook setjes spelerskaarten beschikbaar. Later in de middag konden fans bij de stand op de foto gaan met Maikel Kieftenbeld en Género Zeefuik.

Om 15.00 uur werd op het hoofdveld van de Euroborg een wedstrijd gespeeld tussen Oud-FC Groningen en een supporterselftal met daarin vertegenwoordigers van de Supportersvereniging, Groningen Fanatics, Z-side en de Hattricks Club. De oud-spelers wonnen uiteindelijk met 11-1.

Het bestuur van de Supportersvereniging kijkt terug op een geslaagde dag en wil zijn dank uitspreken aan iedereen, die daaraan een bijdrage heeft geleverd. Alle vrijwilligers, enorm bedankt voor jullie inzet!

[nggallery id=93]