SV-bulletin FC Groningen – PSV

Openingstijden Home
Aanstaande zondagmiddag speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen PSV. De wedstrijd begint om 16.30 uur. Het Supportershome is geopend van 15.00 uur tot twee uur na afloop van het duel. Na de wedstrijd brengen FC Groningen-spelers David Texeira, Stefano Magnasco, Marco Bizot en Tim Keurntjes een bezoek aan het Supportershome.

Verloting
Ook dit seizoen vindt er na afloop van elke wedstrijd weer een verloting plaats in het Supportershome. De trekking gebeurt door een speler van FC Groningen. Koop voor slechts 2 euro een lootje en wie weet win je één van de mooie FC Groningen-prijzen!

Opknapbeurt
Tijdens de zomerstop is het Supportershome flink aangepakt. Zo heeft het Home een schilderbeurt gehad en is er een nieuwe muziekinstallatie (400 Watt) geplaatst. Ook zijn de sponsorborden vernieuwd en hangt er inmiddels een extra beeldscherm van 51 inch, zodat de persconferentie na afloop goed te volgen is. Mocht je het vernieuwde Supportershome afgelopen weekend nog niet gezien hebben, kom dan aanstaande zondag langs!