Voorverkoop FanTour Roda JC – FC Groningen

Het nieuwe seizoen nadert het begin, uiteraard rijdt ook dit seizoen de FanTour weer naar uitwedstrijden. De eerste uitwedstrijd van het komend seizoen is op 6 augustus in Kerkrade. Leden van de Supportersvereniging kunnen van donderdag 21 juli om 9.00 uur tot en met vrijdag 22 juli om 23.59 uur kaarten met korting aanschaffen in de online ticketshop van FC Groningen. Met ingang van dit seizoen is er een wijziging in de kaartverkoop. Lees verder voor meer informatie.

Verandering in voorverkoop FanTour 2011/2012
De voorverkoop voor de FanTour voor leden van de Supportersvereniging is per komend seizoen veranderd. We organiseren geen voorverkoopavonden meer, maar een voorrangsperiode via de online ticketshop van FC Groningen. Je kunt je FanTourkaart voortaan dus gewoon vanuit je luie stoel bestellen en we hopen dat daardoor meer leden van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Leden krijgen in de voorrangsperiode een korting van 3 euro per kaart. Per uitwedstrijd wordt voorlopig maximaal één bus (46 kaarten) met korting verkocht. Helaas is het niet mogelijk om kaarten met korting te kopen via de TicketBox, omdat hier voor de Supportersvereniging weer extra kosten aan verbonden zijn.
Let op: om gebruik te maken van de korting dien je de vermelding ‘Lid SV’ op je seizoen- of clubcard te hebben. Lees meer op: http://www.svfcgroningen.nl/leden/fantour/

Voorrangsperiode FanTour naar Roda JC Kerkrade
De voorrangsperiode voor de FanTour naar Roda JC Kerkrade loopt van donderdag 21 juli om 9.00 uur tot en met vrijdag 22 juli om 23.59 uur. Meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel vind je op de website van FC Groningen.