Kaartverkoop De Graafschap – FC Groningen

En de volgende uitwedstrijd van FC Groningen staat alweer op het programma en wel tegen De Graafschap op zondag 25 september om 14.30 uur. De FanTour staat weer gereed om de reis naar Doetinchem te maken en de leden van de Supportersvereniging kunnen vanaf donderdag de kaarten bestellen. De voorrangsperiode loopt van donderdag 8 september 9.00 uur tot en met vrijdag 9 september 23.59 uur. Deze kaarten zijn te koop via de online ticketshop van FC Groningen.
Aangezien er dit jaar de nodige wijzigingen zijn voor leden van de supportersvereniging is hieronder meer te lezen over deze veranderingen.
Verandering in voorverkoop FanTour 2011/2012
De voorverkoop voor de FanTour voor leden van de Supportersvereniging is per komend seizoen veranderd. We organiseren geen voorverkoopavonden meer, maar een voorrangsperiode via de online ticketshop van FC Groningen. Je kunt je FanTourkaart voortaan dus gewoon vanuit je luie stoel bestellen en we hopen dat daardoor meer leden van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Leden krijgen in de voorrangsperiode een korting van 3 euro per kaart. Per uitwedstrijd wordt voorlopig maximaal één bus (46 kaarten) met korting verkocht. Helaas is het niet mogelijk om kaarten met korting te kopen via de TicketBox, omdat hier voor de Supportersvereniging weer extra kosten aan verbonden zijn.

Let op: om gebruik te maken van de korting dien je de vermelding ‘Lid SV’ op je seizoen- of clubcard te hebben.
Lees meer op: http://www.svfcgroningen.nl/leden/fantour/