Kaartverkoop FC Utrecht – FC Groningen

Op zondag 18 maart 2012 speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Uiteraard rijdt er naar deze wedstrijd weer een FanTour. Leden van de Supportersvereniging kunnen met korting kaarten bestellen voor dit duel. De voorrangsperiode loopt van donderdag 1 maart 9.00 uur tot en met vrijdag 2 maart 23.59 uur. De kaarten zijn, met korting, te koop via de online ticketshop van FC Groningen. Daar vind je tevens meer informatie over de kaartverkoop.

Aangezien er dit seizoen de nodige wijzigingen zijn voor leden van de Supportersvereniging is hieronder meer te lezen over deze veranderingen.

Verandering in voorverkoop FanTour 2011/2012
De voorverkoop voor de FanTour voor leden van de Supportersvereniging is per komend seizoen veranderd. We organiseren geen voorverkoopavonden meer, maar een voorrangsperiode via de online ticketshop van FC Groningen. Je kunt je FanTourkaart voortaan dus gewoon vanuit je luie stoel bestellen en we hopen dat daardoor meer leden van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Leden krijgen in de voorrangsperiode een korting van 3 euro per kaart. Per uitwedstrijd wordt voorlopig maximaal één bus (46 kaarten) met korting verkocht. Helaas is het niet mogelijk om kaarten met korting te kopen via de TicketBox, omdat hier voor de Supportersvereniging weer extra kosten aan verbonden zijn.

Let op: om gebruik te maken van de korting dien je de vermelding ‘Lid SV’ op je seizoen- of clubcard te hebben.
Lees meer op: http://www.svfcgroningen.nl/leden/fantour/