Schurer en Maaskant spreken zaak uit

Voorzitter John Schurer van de Supportersvereniging en hoofdtrainer Robert Maaskant van FC Groningen hebben na een stevig persoonlijk gesprek de ontstane onrust over diverse uitlatingen over en weer uitgesproken. Alles en iedereen richt zich vanaf nu op de sportieve prestatie van zondag als in Euroborg de derby tegen sc Heerenveen wordt gespeeld.

Aanleiding voor het persoonlijke onderhoud, dinsdagmiddag in Euroborg, waren uitlatingen van Maaskant in de media en de reactie daarop van Schurer. Beiden hebben met open vizier naar elkaar toe zaken uitgesproken en de conclusie na afloop van het onderhoud was dat het belang van FC Groningen voorop staat.

In de belangrijke slotfase van de competitie willen zowel Schurer als Maaskant dat alle aandacht en energie zich richt op de sportieve afloop van het seizoen. Het duo schudde elkaar na afloop van het gesprek als volwassen kerels de hand en spraken de wens uit dat alles en iedereen zich zondag in een volle Euroborg volledig richt op de ondersteuning van het elftal.

Na de winst van afgelopen zaterdag tegen Willem II in Tilburg, is FC Groningen nog altijd in de race om een plek die recht geeft op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. De tegenstander van zondag, sc Heerenveen, is hiervoor een concurrent. De aftrap in Euroborg is om 14.30 uur.

1 gedachte over “Schurer en Maaskant spreken zaak uit”

  1. dit is wel een beetje kinderachtig

    misschien had John beter eerst een gesprek met Maaskantje aan kunnen gaan ipv zoals de zaken nu gegaan zijn

Reacties zijn gesloten.