d’Olle Grieze komt eraan!

Vandaag of morgen valt de laatste editie van d’Olle Grieze van het seizoen 2012-2013 op je deurmat. Bij het opmaken van het blad is een fout gemaakt. Bij het interview met Alex Christovao, toch ook al vertrokken naar SC Cambuur, is helaas de verkeerde tekst geplaatst. Jammer! Gelukkig zijn de foto’s van onze fotograaf Marije Wesseling wel erg geslaagd. Het artikel wordt extra geplaatst in de eerste editie van 2013-2014.

Een overzicht van de onderwerpen, die je wél in deze editie zult aantreffen:
· We kijken terug op het afgelopen seizoen. Een seizoen dat begon en eindigde in Enschede. In eigen huis werden er minder punten gehaald dan het seizoen ervoor. Buitenshuis toonde de ploeg juist mentale weerbaarheid. Toch een goed seizoen? En hoe nu verder?

· In een historisch verhaal kijken we terug op de brieven van een de grootste supporters van FC Groningen: Opa Fluks.

· Het heeft even geduurd, maar nu heeft Stefano Magnasco zijn plaats in het elftal veroverd. Stefano komt uit Santiago en vertelt over het voetbal in Chili.

· Ook de Green White Bengels kijken terug op het seizoen en blikken vast vooruit op het komende.

· Claus Boekweg verliet FC Groningen om eens in het buitenland te kunnen voetballen. Het werd FC Zwolle. Later zou Boekweg nog anderhalf seizoen voor FC Groningen spelen. Het komend seizoen traint hij de jeugd van FC Emmen en Topklasser WKE.

· Het slotwoord is aan Svend van der Vlugt, met een column over lef en laf.