Danny Buijs komende zondag in het Supportershome

Komende zondag zijn er allerlei verkeersbeperkingen rondom het stadion, zie verderop. Supporters wordt gevaagd om tijdig richting stadion te gaan om op tijd te zijn. En wij als Supportersvereniging hebben nog een hele goede reden om dat te doen! Voor de wedstrijd tegen Vitesse zal onze held van weleer, Danny Buijs, vanaf 13.30 uur in het Supportershome aanwezig zijn. Dus kom allemaal om onder het genot van een kop koffie of biertje even met hem bij te kletsen, op de foto te gaan of te luisteren naar wat leuke anekdotes. Het Supportershome is voor de wedstrijd vrij toegankelijk, dus ook voor niet-leden.

Reisbeperkingen
“Bezoekers aan de wedstrijd tegen Vitesse dienen zondag rekening te houden met beperkingen op weg naar en van het Noordlease Stadion. Om te beginnen is de Verlengde Lodewijkstraat gestremd direct na de kruising Esperantostraat/spoorwegovergang in verband met werkzaamheden. Er is vanaf die kant geen bus- en autoverkeer mogelijk richting het Noordlease Stadion. Verkeersregelaars zullen ter plekke fietsers en voetgangers geleiden via het tunneltje ter hoogte van de Meeuwerderweg.”

“Bewoners van de wijk De Linie kunnen met de auto alleen van en naar hun wijk rijden via de Boumaboulevard, hetgeen tot extra verkeersdrukte bij het stadion zal leiden. Als u voornemens bent met de auto naar het stadion te rijden, adviseren wij u om vroeger dan gebruikelijk te komen in verband met de verkeersbeperkingen. In alle gevallen dient u rekening te houden met extra reistijd.”

Geen treinverkeer
“Het openbaar vervoer levert komend weekeinde helaas ook beperkingen op. Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er komend weekeinde namelijk geen treinen op de trajecten Hoogeveen-Groningen en Groningen-Veendam/Weener. De NS en Arriva zetten bussen in. De NS-bussen stoppen echter niet bij station Europapark. Met Arriva-bussen kun je wel naar Groningen Europapark reizen. Vanwege de werkzaamheden aan het spoor rijdt Qliner 309 Groningen – Assen twee keer per uur.”

“Een goed alternatief zondag is het gebruik maken van de pendelbussen. Kom je met de auto uit de richting Assen/Haren, dan zijn de pendelbussen bij P+R Haren langs de A28 een goede optie. Ook bij P+R Hoogkerk is een pendelbussendienst. In alle gevallen dienen reizigers rekening te houden met een extra reistijd van 15 tot 45 minuten. Check voor vertrek alle actuele reisinformatie op www.groningenbereikbaar.nl.