Allure geeft de Supportersvereniging Energie

Op de led-boarding heeft iedereen de afgelopen wedstrijden de reclame van Allure Energie wel zien langskomen in de Euroborg: Bij een driejarig energiecontract bij Allure Energie krijg je 200 euro korting op je seizoenkaart van FC Groningen.

De acties van Allure Energie waren ook al opgevallen bij voetbalanalist Johan Derksen

‘Dit spreekt mij erg aan’, vertelt SV bestuurslid Sjoerd-Jan Gispen. ‘Maar ik zit praktisch mijn hele leven al bij dezelfde energieleverancier en dat is wel zo vertrouwd. Toch maar eens op hun website kijken. Nadat ik de tarieven heb vergeleken, blijkt dat ik bijna nóg een seizoenkaart van FC Groningen extra kan besparen als ik zou overstappen! Maar ja, overstappen is toch wel een grote stap.’

Dan wordt de Supportersvereniging door Allure Energie benaderd. Ze willen graag kijken wat zij voor de Supportersvereniging kunnen doen en wat de Supportersvereniging voor hen kan doen. ‘Allure geeft Energie’ staat op hun website en dat streven ze ook na. Naast de levering van energie willen ze zelf energie steken in de Supportersvereniging. ‘Wij kregen de vraag: Waar krijgt de Supportersvereniging energie van? Een mooi supportershome om onze leden in te ontvangen, een goed clubblad en uiteraard onze FC’, laat Gispen weten.

Allure Energie wil de Supportersvereniging hier bij helpen en liet weten hoofdsponsor van de SV te willen worden. Gispen: ‘Hier zijn wij als vereniging erg blij mee en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking tot veel mooie dingen zal leiden. We zijn er van overtuigd dat we veel energie van deze samenwerking zullen krijgen. Door alle positieve indrukken heb ik vervolgens de stoute schoenen aangetrokken en mijn vertrouwde energieleverancier ingeruild voor Allure.’

‘Waar ik vooraf bang was voor een hoop gedoe met het opzeggen en overstappen naar de andere leverancier, bleek het tegendeel. Nadat ik alle gegevens op de website had ingevuld werd alles verder door Allure geregeld. Geen gedoe en alles zo voor elkaar. Ik wist niet dat besparen zo makkelijk was.’

Als je nu een driejarig energiecontract afsluit bij Allure Energie, ontvang je tot 200 euro korting op je seizoenkaart.