Oproep

Vanaf morgen krijgt iedereen die een seizoenkaart heeft of losse kaarten heeft gekocht de mogelijkheid compensatie aan te vragen. Dit voor de gestaakte wedstrijden tegen NEC en Ajax en de wedstrijden waar we niet bij mogen zijn, Vitesse-uit en Sparta-thuis.

Een goed gebaar van de club want volgens de huisregels hoeft dit officieel niet. Toch willen wij supporters en sponsoren oproepen van compensatie af te zien, als je het geld kunt missen. Wij weten dat de club juist heel veel geld heeft geïnvesteerd in beveiliging en allerlei andere maatregelen. Naast deze extra kosten heeft de club zelf ook enorme financiële schade opgelopen in de vorm van onder andere gemiste omzet. Als daar ook nog een groot bedrag aan compensatie over heen komt, zal dat, naar onze inschatting, ver boven de miljoen uitkomen. 

We willen volgend jaar allemaal weer promoveren, dan zal de club dit geld heel goed kunnen gebruiken om het elftal te versterken. 

We snappen de frustratie over dit seizoen, maar laten we allemaal meewerken aan een zo snel mogelijke terugkeer naar de eredivisie. Wij kunnen daar nu al een beetje aan meehelpen door de club te steunen door af te zien van compensatie.

Niemand krijgt het Noorden klein ! 💚🤍